Om AASI

AASI (Aalborgstudenternes Idrætsforening) er en sportsklub der primært henvender sig til de mange studerende i Aalborg, men andre er også meget velkomne. Som klub muliggør vi med vores studievenlige priser en sjov og aktiv hverdag for dig som studerende, hvor du får mulighed for at indgå i et fællesskab af unge mennesker uafhængigt af dit studie. Derved får du rig mulighed for at udvide dit netværk i byen på tværs af studier og årgange.

I øjeblikket er vi aktive inden for hold-fitness, badminton, fodbold, håndbold, svømning, volley og qianball. Du finder kontaktpersonerne til de forskellige afdelinger, priser, træningstider og meget mere på de tilhørende sider øverst oppe på siden.

Lyder AASI som det rette sted for dig og har du lyst til at dyrke sport og indgå i et socialt fællesskab, så er du meget velkommen til at kontakte AASI eller finde nærmere information her på siden.

Brænder du for at starte en ny afdeling op?, så send en mail til formanden på formand@aasi.dk, da vi altid er åbne overfor nye tiltag. Vi har blandt andet haft en basketballafdeling og cykling før i tiden.