Nyheder fra AASI Svømning

Tilmeldingen er åben!

Hej alle!

Så er tilmeldingen åben så kom glad! Måden man tilmelder sig på er, at skrive sig på ventelisten.

Når der er plads modtager man en mail med yderligere instruktioner.

Pladserne går efter først-til-mølle princippet så vent ikke for længe :-)

 

Mvh.
Christoffer Justesen
Formand AASI Svømning

Ny sæson

September, studiestart og derfor en ny sæson nærmer sig! Som tidligere skrevet forbliver vores træningstider de samme som sidste sæson.

Mht. tilmeldingen får vi i AASI snart en ny hjemmeside, derfor åbnes tilmeldingen ikke endnu smiley

Mere information følger snarest!

Christoffer Justesen
Formand
AASI Svømning

 

Sommerferie!


Så ramte vi juli og derfor er der nu sommerferie!

Det betyder selvfølgelig også, at svømmehallen er lukket indtil næste semester. 

Der sker også lidt udskiftninger på personalefronten. Patrick takker af som formand og som åbner om søndagen. Begge stillinger varetager undertegnede fremover.

Dette betyder midlertidigt også, at vi er en åbner i underskud om onsdagen. Så går du med drømme om, at blive åbner er du velkommen til at kontakte undertegnede via: cjuste14@student.aau.dk

Vedrørende den nye sæson tilgår der information her på siden i løbet af ultimo juli - jeg kan dog allerede afsløre at træningstiderne forbliver de samme. På vegne af åbnerne i AASI Svømning  og undertegnede selv ønskes i alle en god sommer!

På gensyn til september!

 

Mvh.
Christoffer Justesen
Formand AASI Svømning

Indkaldelse til generalforsamling 2015

Meddelelse til alle medlemmer af Aalborg Studenternes Idrætsforening. Så er det ved at være tid til indkaldelse af den årlige generalforsamling.

Generalforsamlingen finder sted onsdag d. 25 marts kl. 17.15 i Aud.A ved kantinen på AAU, fibigerstræde 15, 9220 Aalborg Ø

Forslag til punkter til dagsordenen skal være i sendes til formanden senest to uger inden generalforsamlingens afholdelse, hvorefter en dagsorden vil blive offentliggjort seneste en uge inden generalforsamlingen.

Der vil blive afholdt valg til AASI bestyrelse, hvor samtlige poster er på valg. Der er en stor del af formændene ikke stiller op til genvalg, så hvis du overvejer at stille op, så snak med formanden i din afdeling, om hvilke opgaver der ligger i en bestyrelsespost, og så har du muligheden for at forme AASI i fremtiden, både i afdelingen og i foreningen.

Til generalforsamlingen vil der blive givet forfriskninger i form af øl og sodavand, og alle der deltager til generalforsamlingen vil have gratis adgang til AASI Forårsfest, som der inkluderer aftensmad, samt billig bar. For senere tilmelding af personer der ikke var til generalforsamlingen koster dette 80 kr, mere info om dette efter generalforsamlingen.

Mvh.

Kasper Breum

Bestyrelsesformand AASI

Midlertidigt stop af optag

På nuværende tidspunkt optages der ikke flere svømmere til sæsonen 2014/2015. Hvis det vurderes, at der er plads til flere svømmere, vil der blive optaget flere midt i oktober måned. Derfor vil vi stadig opfordre jer til, at I tilmelder jer vores venteliste. Dette gøres ude i venstre side.

Hvis du skulle have spørgsmål så kontakt formanden Patrick Hansen på mail: Nexoe.patrick@gmail.com

Arrangementer 14/15

Kære alle medlemmer i AASI svømning. Jeg håber, at I alle er kommet godt i gang efter sommerferien og, at I har nået at komme ud i svømmehallen. Alle de frivillige i AASI svømning har planlagt en række sociale arrangementer, som vil blive afholdt i løbet af denne sæson. Nedenstående liste vil give jer et overblik over, hvornår disse arrangementer forventes at løbe af stablen.

AASI Pubcrawl - 20/09 - 2014 kl. 17.00
Fællesspisning for AASI svømning - dette forventes afholdt i starten af november.
AASI julefrokost - forventes at blive afholdt i slutningen af november/starten af december.
Juleafslutning - d. 09/12
Klubmesterskabet - April 2015.
AASI idrætsdag - afholdes i foråret 2015.

Mere præcise datoer og nærmere information for de forskellige arrangementer, vil blive meldt ud i god tid på hjemmesiden og på mail.

Derudover indføres "tema tirsdag", hvor vi den første tirsdag i hver måned, vil bruge svømmehallen til nogle fælles spil, lege, konkurrencer m.m. Hvis I har nogle bestemte ønsker, er I velkommende til at sende en mail eller skrive det inde på vores facebook gruppe "AASI Svømning".

Mvh. Patrick Hansen, formand AASI svømning

AASI svømnings hjemmeside

 

Velkommen til AASI Svømnings hjemmeside. Alt information kan findes i menuen til venstre smiley
Hvis du har nogle spørgsmål kontakt da AASI Svømning Formand: Patrick Hansen på mail Nexoe.patrick@gmail.com
Subscribe to Front page feed